Pick Slider Label

item-thumbnail

NGA QIELLI ZBRET E KUQJA E FLAMURIT

Xhelal Zejneli Ndeshja futbollistike ndërmjet kombëtares shqiptare dhe kombëtares së Serbisë tregoi qartë se midis dy popujve të ...

item-thumbnail

TESTIMI EKSTERN – NDËSHKIMI I PROFESORËVE

 Xhelal Zejneli Testimi i jashtëm (ekstern) ka filluar të zbatohet në Maqedoni që nga viti shkollor 2013/14. Testimi i jashtëm...

item-thumbnail

NATA E KRISTALTË - POGROM MBI SHQIPTARËT NË SHKUP

Xhelal Zejneli  Në mesnatën e 9 dhe 10 nëntorit të vitit 1938, forcat paramilitare naziste SA të Gjermanisë, kryen një ser...

item-thumbnail

LUFTA E 2001-SHIT – VLERË KOMBËTARE HISTORIKE

 Xhelal Zejneli   Lidhur me luftën e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në vitin 2001 në Maqedoni, nga individë të ndryshëm, ...

item-thumbnail

DIMENSIONI POLITIK I NJË KAUZE KOMBËTARE - Xhelal Zejneli

Xhelal Zejneli Sipas palës sllavo-maqedonase, faktori politik shqiptar mund të bëhet pjesë e bashkëqeverisjes, vetëm si përfaqësue...

Home index

Google+

Maqedonia[two]

Ads Max Width 630px

Histori[left]

Serbia[right]

Arsimi[carousel](6)

Shqiptarët[combine]

Arkivi

Më të lexuarat

VIDEO